Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă

Secția Consulară a Ambasadei

Tel.: (+ 7 495) 628-10-50;
Tel.: (+ 7 495) 624-96-78.
E-mail: consul.moscova@mfa.md

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Linkuri utile

Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Anunţuri

Invitatie la Moldova Business Week 2018

Ministerul Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova, în comun cu Agenția de Investiții, organizează, în perioada 27-29 noiembrie 2018, la Chișinău, Conferința ”Moldova Business Week 2018”.

Pe parcursul a 3 zile lucrătoare, "Moldova Business Week 2018" va oferi o platformă unică pentru reprezentanții instituțiilor financiare, organizațiilor guvernamentale, misiunilor diplomatice, asociațiilor de afaceri, și companiilor din sectoarele agroindustriale, inginerie, energetică, turism și comerț la nivel național și internațional.

În cadrul "Săptămânii de afaceri din Moldova 2018", se planifică participarea mai mult de 1.000 de companii moldovenești și străine.

Programul "Moldova Business Week 2018" include Forumul de investiții "Invest in Moldova 2018", Forumul exportatorilor, prezentări de proiecte de investiții și privatizare, întâlniri de afaceri și conferințe menite să stabilească contacte cu potențialii parteneri.

Informații suplimentare cu referire la forumpot fi accesate la adresa https://www.mbw.md/ro/

Doritorii de a participa, pot contacta pentru detalii, după caz, Biroul comercial-economic al Ambasadei.