Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă

Secția Consulară a Ambasadei

Tel.: (+ 7 495) 628-10-50;
Tel.: (+ 7 495) 624-96-78.
E-mail: consul.moscova@mfa.md

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Linkuri utile

Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăţile Ambasadei

Invitație la Forumului Investițional Chişinău 2019

Primăria Chișinău împreună cu Consiliul Municipal Chișinău, Republica Moldova organizează prima ediție a Forumului Investițional Chișinău, care se va desfășura în perioada 30 -31 mai 2019, la Centrul de Convenții Radisson Blu Leogrand Hotel, de pe str. Mitropolit Varlaam, nr. 77, mun. Chișinău.

La eveniment vor participa reprezentanții organelor de stat, diplomați, agenți economici din diferite domenii de activitate ale Republicii Moldova, precum și comunitatea de afaceri de peste hotare.

Evenimentul va găzdui un program amplu de afaceri în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de actualitate: provocările și oportunitățile investitorilor în municipiul Chişinău, dezvoltarea urbană prin ochii antreprenorilor, Chişinău Green City, mobilitate urbană, tinerii și aportul lor în viitorul economic, accesul mediului de afaceri la serviciile publice, etc.

Doritorii de a participa, pot contacta pentru detalii, după caz, Biroul comercial-economic al Ambasadei sau Primăria Chișinău.